
10:36
Podcast: JOJ 24
Štúdio 24: Pečivo s práškom z červov?
08.04.2025
V januári schválila Európska komisia použitie prášku z lariev múčneho červa v potravinách. Nariadenie vošlo do platnosti v polovici februára a odvtedy sa môže pridávať do výrobkov ako chlieb, cestoviny či syry. Komisia tento krok zdôvodnila potravinovou krízou. Čo na to naši pekári? V štúdiu JOJ 24 privítala moderátorka Mária Ölvedyová Milana Lapšanského zo Slovenského zväzu pekárov, cukrárov a cestovinárov.
Podcast JOJ 24 je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: nahranejoj
Kategórie: Hudba