
10:24
Podcast: iReceptář do ucha
„Kvásek je srdce pekárny,“ říká v podcastu pekař restaurace Eska, Jarda Kozdělka
17.03.2025
Chlebový kvas je pojem nejen od covidových lockdownů. A jestli jste tehdy nepropadli domácímu pečení, pak je možná správná chvíle zkusit to znovu. Jak si kvas založit doma jen z mouky a vody? Jak se o něj správně starat a jak by měl vypadat? O tom všem mluví v této epizodě vrchní pekař restaurace Eska Jarda Kozdělka.
Podcast iReceptář do ucha je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Vltava Labe Media a.s.
Kategórie: Voľný čas