22:23
Podcast: HOTEL podcast
HOTEL podcast - Čo všetko má pod palcom F&B manažér
18.04.2022
"Má excelentný prehľad o ponúkaných službách hotela a zabezpečuje ich správne fungovanie, dohliada na výber dodávateľských surovín, ich správne spracovanie, dodržiavanie hygieny a to vrátane spracovania odpadu", vysvetlila náplň práce F&B manažéra (food and beverage manager) Iveta Pupišová z Akadémie Hoteliera v piatom dieli Hotel podcastu.
V podcaste sa tiež dozviete:
▶️ čo všetko rieši F&B manažér v tomto najnáročnejšom oddelení hotela
▶️ prečo je dôležité odporučiť klientovi tie najlepšie externé služby mimo hotela
▶️ podľa čoho vybrať ideálne vybavenie do kuchyne
▶️ kto je "concierge", čím vie odbremeniť recepciu a akým prínosom je pre hotel
▶️ o aplikáciách a budúcnosti hotelových služieb
▶️ čo všetko sa F&B manažéri naučia v kurze od Akadémie Hoteliera
HOTEL podcast vám prináša Iveta Pupišová a Akadémia Hoteliéra v spolupráci s PODCAST_house.
Podcast HOTEL podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: PODCAST_hosue
Kategórie: Ekonomika a podnikanie, Voľný čas