
14:19
Podcast: Host Dopoledního expresu
Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař
17.02.2025
Naším hostem ve studiu je opět Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě.
Podcast Host Dopoledního expresu je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Journal
Kategórie: Voľný čas