
Šéfkuchár, ktorý 20 rokov varil v USA: Bratislavčania utekajú na víkend do mestečka, kde som otvoril reštauráciu
Šéfkuchár Martin Plaštiak pôsobil viac ako 20 rokov na rôznych kuchárskych postoch v Spojených štátoch.
- Pracoval v Michelinskej reštaurácii, istý čas v zahraničí viedol aj svoj vlastný podnik.
- Na Slovensko sa vrátil v roku 2020, za krátky čas si založil reštauráciu neďaleko Bratislavy.
- O tom, ako sa mení slovenský zákazník a gastronómia na Slovensku, sa s Plaštiakom rozprávala šéfredaktorka HN Marcela Šimková.
***
Ďakujeme, že počúvate rozhovory HNtelevízie aj ako podcast.
Všetky rozhovory HNtelevízie si môžete pozrieť na https://hnonline.sk/tv
***
WEB: https://hnonline.sk/tv
FB: https://www.facebook.com/hospodarskenoviny
IG: https://www.instagram.com/hospodarske_noviny/
TW: https://twitter.com/hnonline
Hospodárske noviny sú najdôveryhodnejší denník na slovenskom trhu. Už od roku 1993 vás informujeme o všetkých dôležitých historických okamihoch. Pridajte sa k čitateľom, ktorým záleží na tom, odkiaľ čerpajú informácie. Tvorbu rozhovorov a podcastov môžete podporiť kúpou predplatného. Choďte na https://hnonline.sk/predplatne
Podcast HN Podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.