
01:19:30
Podcast: FreshStart.cz
Ceny potravin | Ekonomie polopatě | Lukáš Kovanda
14.10.2024
Proč platíme pořád víc? Za máslo o 43 %, za brambory dokonce o 50 %! Co způsobuje dramatický růst cen potravin v Česku? O tom si povídali ekonom Lukáš Kovanda a zemědělský expert Martin Šebestyán.
Podcast FreshStart.cz je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: FrestStart.cz
Kategórie: Biznis, Podnikanie