
23:54
Podcast: Fanklub pozoruhodných surovin
Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!
21.08.2023
Odkud pochází a jak se pěstují nakládačky? Proč si Ambiente nechává zavařit okurky na míru a v jakých receptech nesmějí chybět? Reportérka Anna Grosmanová vyrazila vstříc okurkové tradici – na farmu v Semicích a jako vždy i mezi kuchaře.
Podcast Fanklub pozoruhodných surovin je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Kategórie: Vzdelávanie