Potravinové déja vu: Majú sa Slováci báť dvojakej kvality?
Boj proti dvojakej kvalite potravín, ktoré do európskej diskusie pred siedmimi rokmi prinieslo Slovensko, prinútil výrobcov potláčať regionálne chuťové špecifiká, hovorí riaditeľ Slovenského združenia pre značkové výroby Ľubomír Tuchscher. Zjednocujú sa receptúry, výroba potravín sa centralizuje, čo z nej odstriháva lokálnych dodávateľov.
_________
Budeme radi za Vašu spätnú väzbu, otázky alebo komentáre, ktoré nám môžete posielať na adresu bajla@euractiv.sk
Odoberajte denný newsletter portálu EURACTIV Slovensko a získajte aktuálne spravodajstvo z EÚ každý pracovný deň na euractiv.sk/newsletter-2
EV 166/26/EPP
7. ročník, č. 53/2024
Podcast EURACTIV: Správy z Európskej únie je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.