Prečo je Slovensko bez michelinskej hviezdy? Problémom sú peniaze a štát, šéfkuchári chcú zmenu
📣 OZNAM: Staňte sa sponzorom tohto podcastu, tu nájdete viac informácií aj štatistiky. Napíšte nám na info@skpodcasty.sk. -- Slovensko má podľa nich na poli gastronómie svetu čo ponúknuť. Hovoria, že kvalita a pestrosť našich gastronomických služieb sa za posledné roky výrazne zvýšili.
Šikovní šéfkuchári a zaujímavé tradičné, ale aj moderné slovenské jedlá nás dokážu dostať na gastronomickú mapu sveta a pomôcť tak turizmu, brandingu a PR našej krajiny - podobne ako to robia športovci či umelci.
Najznámejší slovenskí šéfkuchári a zástupcovia a zástupkyne gastroscény u nás sa spojili a vyzývajú vládu, aby s Michelinom uzavrela spoluprácu. Sme poslednou krajinou z Vyšehradskej štvorky, ktorá ešte tú česť od známeho bedekra nemala.
To ale samo o sebe nie je dôvod, prečo by sa to malo zmeniť. Takže, ako to celé funguje, ako by sa možno pol miliónová investícia vrátila a čo vieme ponúknuť nám povie hosť tejto časti Ekonómie ľudskou rečou Martin Labanc, ktorý je jedným z navrhovateľov výzvy. -- Podcast Ekonómia ľudskou rečou moderujú Martin Lindák a Nikola Šuliková Bajánová a prináša ho portál skpodcasty.sk. Sledujte Ekonómiu ľudskou rečou na YouTube. Sledujte skpodcasty.sk na Instagrame alebo Facebooku.
Podcast Ekonómia ľudskou rečou je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.