
Podceňujeme sa, aj na Slovensku máme skvelé jedlo a reštaurácie (19. 12. 2025)
Česko má za sebou michelinské ocenenia, my na Slovensku na tie svoje ešte čakáme. V oboch krajinách sa však hádame, či vlastne podobné ocenenia sú na čosi dobré a či ešte odzrkadľujú, kam sa kulinárstvo uberá.
Dnes sa teda už v trochu sviatočnej epizóde vyberieme za jedlom a varením.
Tomáš Prokopčák sa v podcaste Dobré ráno rozpráva so šéfkuchárom Michalom Kordošom, ktorý sám v michelinkách varil.
Zdroje zvukov: Česká televize, Instagram/CNN Prima News, Youtube/DVTV
Odporúčanie
A moje dnešné odporúčanie už bude vianočné: ak si chcete urobiť náladu, pustite si napríklad Zuzanin playlist Vianoce s Hektorom na Spotify. A ak hľadáte filmy alebo seriály, odporúčam sériu Hjem til Jul alebo teda Vianoce u našich na Netflixe a z filmov môj obľúbený animák Klaus.
–
–
Odoberajte aj audio verziu denného newslettra SME.sk s najdôležitejšími správami na sme.sk/brifing
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast Dobré ráno | Denný podcast denníka SME je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.