Diagnóza Podnikateľ

Diagnóza Podnikateľ

Podcast Edity Angyalovej s jej hosťami - slovenskými podnikateľmi o tom, ako začať podnikať a ako byť v podnikaní úspešný.

Podcast Diagnóza Podnikateľ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Zoznam epizód (30 epizód)

01:16:58
  
14.06.2022

30: Lucia Tarnóczy (DIVAS drink INTERNATIONAL): Vytrvalosť v podnikaní je dôležitá

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Ako si vyberať správnych zamestnancov, v čom pomáha vytrvalosť v podnikaní, aké je to pracovať so svojím manželom, čo sú funkčné nápoje, prečo je potrebné poznať svoju hodnotu. Dôležité odkazy z podcastu: www.divasdrink.com Edita Angyalová &#...
01:17:12
  
17.05.2022

29: Vít Hanuš (Zero Gravity Capital): Kedy môže start-up získať investora

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Ako môže start-up získať investora, prečo je dôležité mať premyslený business end-to-end, koľko start-upov je vo svete, ako vyzerý úspešný tím ľudí, čo je pre-seed investícia. Dôležité odkazy z podcastu: www.zerogravitycap.com Edita Angyalová...
01:07:53
  
22.03.2022

27: Michal Blažej (Lighting Beetle): UX by mal riešiť každý podnikateľ

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Prečo je potrebné si validovať myšlienky, že je dôležité, aby UX riešil každý podnikateľ, prečo treba všetko procesovať, čo je to guerilla testovanie, že feedback od zákazníka a zamestnanca je prospešný. Dôležité odkazy z podcastu: www.lbstud...
01:25:09
  
01.02.2022

26: Iveta Hrabovská (Gentlejam): Ako nevyhorieť pri tom, keď človek podniká

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   V čom vám môže hĺbková analýza trhu v podnikaní pomôcť, ako nevyhorieť popri podnikaní, prečo je dôležité mať v podnikaní mentora, ako sa stala Iveta Hrabovská obeťou vlastného úspechu, v čom je Gentlejam jedinečný. Dôležité odkazy z podcastu...
59:28
  
09.11.2021

23: Ladislav Kossár (TvojBuddy): Aké je podnikanie v neziskovej organizácii?

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Aké je podnikanie v neziskovej organizácii, že nesprávne narábanie s peniazmi vám vie ublížiť, čo je to program Buddy, prečo je dôležité, aby sa podnikateľ zameral na problem-solution fit, ako sa do programu vyberajú buddies. Dôležité odkazy...
01:09:56
  
29.06.2021

19: Pavol Adamčák (Dexfinity): Rôzne typy zákazníkov a rady ako na nich

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Čo je to Magic Script, že spolupráca je evolúcia, čo je výhodou technologického marketingu, že B2B je vzťahový biznis, prečo je pri spoluprácach dôležité pozrieť sa na záväzky a históriu svojho klienta, ako na rôzne typy zákazníkov. Dôležité...
01:00:41
  
01.06.2021

17: Erika Feketová (Espiral): Ako si vybrať priestor pre podnikanie

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Čo všetko je potrebné zvážiť, ak si hľadáme priestor pre podnikanie, že je dôležité si pri zdieľaní pracovných priestorov určiť pravidlá, čo priniesla korona kríza podnikaniu Eriky Feketovej, že kamarátsky vzťah  je dôležitejší ako biznisový,...
56:37
  
04.05.2021

15: Radomír Vozár (Resco): Ako si vybudovať dobre fungujúce obchodné partnerstvo

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Ako nájsť dodávateľov a partnerov pre váš biznis, ako spoznať aktívneho partnera, čo je dôkazom toho, že obchodné partnerstvo funguje dobre, aké je to spolupracovať s Microsoftom, ako si vybudovať dlhodobý vzťah s obchodným partnerom, na akom...
42:57
  
09.02.2021

9: Peter Vetrák (U9): Právne formy podnikania a ich výhody a nevýhody

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Aká je tá správna právna forma podnikania pre vás, prečo sa podľa Petra Vetráka z väčšiny startupových spoločností stávajú zombie spoločnosti, čo všetko treba posúdiť, pri výbere vhodnej právnej formy podnikania, aké majú výhody jednotlivé pr...
49:58
  
27.01.2021

8: Lucia Gažová (Lulus bakery): Online marketing? Zvládnete ho aj sami!

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:   Ako robiť marketing, keď začínate podnikať – 2. časť, ako sociálne siete pomáhajú marketingu, že online marketing si vie podnikateľ robiť aj sám, aké marketingové nástroje využíva Lucia Gažová, že referencie sú pre podnikanie prospešné,...
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.