09:06
Podcast: Čierna labuť_FM
Fermentácia potravín a bielkoviny (14.11.2022 15:10)
14.11.2022
S Petrou Ježekovou zo Živce sme sa rozprávali o problémoch s produkciou potravín. Pomôcť by nám mohli alternatívne bielkoviny. Fermentácia je jedným zo spôsobov, ako s využitím mikroorganizmov vyrobiť proteíny. Ako fermentácia súvisí s ochranou planéty a prečo by sme jej mali dať šancu?
Podcast Čierna labuť_FM je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: RTVS
Kategórie: Vzdelávanie