
01:17:42
Podcast: Café Nobel UJEP
Víte, co jíte? aneb Dnešní potraviny z pohledu chemika
07.07.2021
Tajemství současných bio i nebio potravin odhalil chemik-analytik Vlastimil Dohnal 18. října 2012 v libereckém Knihkupectví u Fryče a 1. listopadu 2012 v Městské knihovně v Lounech.
Podcast Café Nobel UJEP je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Kategórie: Vzdelávanie