38:02
Podcast: Bylinkárium
Stanislav Harciník: Tymian a balans
12.02.2022
Stanislav je profesionálny barman, ktorý aktuálne pôsobí v prestížnom Mirror Cocktail Bare v hoteli Carlton. Je tiež odborným riaditeľom najuznávanejšieho printového média pre barmanov - Bar Magazine. Ako spolupachateľ iniciatívy We Host You sa stará o zvyšovanie úrovne gastronómie na Slovensku. Svoje skúsenosti túži odovzdávať ďalej aj prostredníctvom svojej knihy The Cocktail Balance.Priblíži nám:čaro barmanstva, psychologický aspektinšpiráciu z prírodyalchýmiu miešania chutíbarmanstvo ako umeleckú tvorbuposlanie knihy The Cocktail Balancecitrónový tymian v praxi
Podcast Bylinkárium je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Kristína Kanátová