
Nikaragua - gastronomický zážitok
BUBO cesty s AI - originálne blogy z dielne BUBO, narozprávané umelou inteligenciou ✿ Dnešná gastronómia v Nikarague predstavuje mix chutí, vôni a ingrediencií z receptov, ktoré pochádzajú od Indiánov a Španielov. Nikaragua má vo svojom vnútrozemí obrovské jazerá plné rýb, a teda veľmi kvalitné morské plody. Rozhodne odtiaľto neodchádzajte bez ochutnávky fantastických ovocných džúsov, či čerstvého tropického ovocia. Šťavnaté mangá, sladké banány, melóny, ananásy, karamboly a marakuje, dragon fruit - všetko chutí fantasticky, osviežujúco a je dostupné po celý rok.
Autor: Daniela Mihaldová - BUBO
Počúvajte aj naše podcasty UCHOM PO MAPE
Pre dokonalejší zážitok aj s videami a fotografiami, si tento blog môžete prečítať:
Nikaragua - gastronomický zážitok
Sledujte nás aj na:
- instagrame
- facebooku
- tiktoku
Podcast BUBO cesty s AI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.