Martin Repaský školí výčapných a aj do Bystrice prináša českú pivnú kultúru
Predseda banskobystrického Cechu hostinských a milovník piva z jedného zo známych banskobystrických podnikov na Námestí SNP, prišiel Peťovi Magurskému ukázať, ako správne čapovať pivo.
A nielen čapovať. Od Martina Repaského sme sa dozvedeli sme sa dokonca aj to, ako si správne naliať pivo z plechovky.
S najstarším pivovarom na svete spolupracuje už dvanásť rokov a do Banskej Bystrice i na celé Slovensko sa snaží prinášať poctivú českú pivnú kultúru. Čo všetko to obnáša a ako by to v podnikoch malo vyzerať, ale aj o tom, čo Cech hostinských v Banskej Bystrici robí, sa dozviete v zázname ich rozhovoru v Popoludní s BB FM.
Podcast BB FM rádio je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.