30:41
Podcast: TREND.sk
Čapovaním remeselných pív sa môže podnik odlíšiť od ostatných
31.01.2023
Podľa zástupcov malých pivovarov sa remeselné pivá môžu stať konkurenčnou výhodou gastro podnikov. Nezávislé pivovary od nich nevyžadujú odberové kvóty.
Koncept remeselných pivovarov sa od veľkých korporátov odlišuje, svojím podielom na trhu im preto nemajú ako konkurovať. Aj malé pivovary sa však môžu presadiť, hoci sa ich úspech meria trochu inak ako pri veľkých pivovarníckych spoločnostiach. Svoje miesto si hľadajú prevažne na lokálnom trhu.
TREND sa o špecifikách remeselného pivovarníctva rozprával so zástupcami dvoch malých pivovarov - Jánom Kadlecom z pivovaru Wywar a Petrom Holčíkom z pivovaru Hellstork.
Podcast TREND.sk je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: TREND.sk
Kategórie: Spravodajstvo a publicistika