O 9 idú do práce, o 10 sú na káve a o 11 majú aperitív. Sám neviem, kedy Taliani pracujú
Hosťom podcastu ZmUPované je charizmatický Talian Andrea Ena. Ten na Slovensko prišiel v roku 2003 a dnes šéfuje úspešnej reštarácii U Taliana. Na začiatku mal 5000 eur a s tým sa rozbiehal. Prečo prišiel na Slovensko a opustil rodnú Sardíniu? Dnes sám nevie, čo robia Taliani celý deň a kedy vlastne pracujú. Andrea vraví, že veľa z nich nás stále považuje za spojené Česko-Slovensko a nevie presne, kde sa na mape nachádzame. A to sme od Talianska len niekoľko stoviek kilometrov. O talianskej kultúre, jedle a temperamente hovorí prisťahovaný Talian Andrea Ena. Inšpiruj sa!
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.