28 S Jurajom Chromiakom o Meduse, HR a gastronómii
40:13
Podcast: ROZHOVORY

28 S Jurajom Chromiakom o Meduse, HR a gastronómii

28.05.2021
Ako prežila koronakrízu najväčšia gastronomická spoločnosť MEDUSA, aké koncepty a prevádzky plánuje otvoriť, aké sú HR stereotypy, prečo je dobré sa ich zbaviť a ako celkovo hodnotí svet slovenskej gastronómie HR riaditeľ a milovník dobrého jedla Juraj Chromiak? To sa dozviete v aktuálnej epizóde podcastu Rozhovory.

Podcast ROZHOVORY je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.