13. Z hotelového fitka na riaditeľa: Je v oblasti gastra, hotelierstva a cestovného ruchu priestor na kariérny rast? - Róbert Tó
47:57

13. Z hotelového fitka na riaditeľa: Je v oblasti gastra, hotelierstva a cestovného ruchu priestor na kariérny rast? - Róbert Tó

25.05.2021

Uvoľnením protipandemických opatrení pribudlo na Profesii za posledný mesiac v HORECA segmente viac pracovných príležitostí ako za celý druhý polrok minulého roka. Sú však cestovný ruch, gastro alebo hotelierstvo vhodné na štart kariéry pre ambicióznych ľudí? Aké prednosti by mal mať človek, ktorý sa chce uplatniť práve tu? A je reálne možné si v týchto odvetviach vybudovať úspešnú kariéru? Vypočujte si inšpiratívny príbeh nášho hosťa - Hoteliéra roka 2019 a generálneho manažéra hotela Radisson Blu Carlton Bratislava Róberta Tótha, ktorý svojho času začínal práve v dnešnom Radisson Blu ako fitness tréner a masér a presvedčte sa sami o tom, že v týchto odvetviach je možné dosiahnuť naozaj všetko.

Podcast Profesia v praxi je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.