#51 Emočné jedenie a jeho vplyv na život. Ako ho zastaviť? Rozhovor s certifikovanou koučkou zdravia Nelou Sullens
36:57

#51 Emočné jedenie a jeho vplyv na život. Ako ho zastaviť? Rozhovor s certifikovanou koučkou zdravia Nelou Sullens

30.07.2021

Vitajte v podcaste odznova. Dnes mám pri sebe moju spolupracovníčku Nelu Sullens a porozprávame sa o emocionálnom jedení. Tak zatvorte chladničky, otvorte mysle a srdcia. A ideme na to...

Nela ďakujem, že si si našla čas a vítam ťa v našom podcaste...

Nela ak dovolíš predstavím čťa aspoň v krátkosti, lebo nie všetci poznajú tvoje kvality. Už roky sprevádza ľudí na ceste ich osobnej transformácie,  ktorá im zabezpečí viditeľné výsledky a dlhodobo fungujúcu zmenu životného štýlu.  V roku 2006  ukončila diaľkové štúdium Trénera I. triedy v kulturistike, fitness a silovom trojboji na FTVŠ UK. Dlhodobo  pôsobila v zahraničí, aj ako fitnes trénerka, kde pribudli viaceré certifikácie fitnes a osobného trénera. Nela je medzinárodne certifikovaná koučka zdravia, trénerka a výživová poradkyňa.

Ako sama hovorí:  Teší ma vidieť ako zmena  návykov a myslenia pomohla zabezpečiť zlepšenie zdravia a  funkčného tela, s ktorým sú moji klienti spokojní pocitovo aj navonok.

Nely som sa pýtala aj:

Čo to vlastne je to emočné jedenie? Kde sa zobral ten termínus technikus?

Vie si človek uvedomiť, že ho k chladničke nevedie hlad, ale emócia?

Ako sa dá takéto jedenie stopnúť?

Bola si v tejto situácii niekedy aj ty? Jedla si emočne?

Existuje aj emočný hlad? Teda nejedenie?

Koľko trvá, kým sa človek prestane emočne ukájať jedlom? Koľko času na to približne treba?

Často počujeme, že maj sa rada taká aká si? Ale nie je to nebezpečná rada? Predsa len, nehovorme o kráse, ktorú diktujú médiá, ale o zdraví.. Nadváha je predsa zabijak..

My budeme teraz organizovať aj SooGooD víkendovku tela a mysle. Presne to bude 10-12.septembra v Horskom hoteli Srdiečko v Jasnej. Čo by si odkázala ešte nerozhonutým dámam?

Verím, že vvás to s nami bavilo. Dajte nám vedieť. Kšudne aj na valachova@40plus.sk

Krásne dni a zostaňte nám verní

Martina Valachová

Podcast ODznova - podcast by Martina Valachová, www.40plus.sk, valachova777@gmail.com je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.