Najlepšie pouličné jedlo v sebe musí spájať jednoduchosť, čerstvosť, šťavnatosť a chrumkavosť, tvrdí cestovateľ Lubo Blaha (17.3
14:09
Podcast: Na ceste_FM

Najlepšie pouličné jedlo v sebe musí spájať jednoduchosť, čerstvosť, šťavnatosť a chrumkavosť, tvrdí cestovateľ Lubo Blaha (17.3

17.03.2021
Poznávanie jedla v Izraeli a v Indii naštartovalo uvažovanie experta na panázijskú kuchyňu a streetfoodového profesionála Luba Blaha o tom, v čom sa ukrýva tajomstvo najlepšieho pouličného jedla. U nás máme pirohy, v Indii momo, v Číne dim sum a v Japonsku je to gyoza. Práve v Japonsku sa vypointovala Lubova gastronomická cesta, o ktorej porozprával v rubrike Na ceste_FM.

Podcast Na ceste_FM je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Autor: RTVS
Kategórie: Cestovanie
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.